Ei kolmea ilman neljättä

Ja niin vain hevosperheeni kasvoi puolikkaalla hevosella, kun menin ja ostin tallin pitäjämme kanssa puoliksi suomenhevosen. Unelmistani tuli totta. Olen jo ennen Ellaa, ensimmäistä hevostani, haaveillut suomenhevosesta, mutta sitten tuli Ella-rouva vastaan joka vei sydämeni. Haave/unelma on kuitenkin ollut aina takaraivossa ja nyt se on totta!!

Toivolan Valekro eli Valtteri on kiva 2-vuotias suomenhevonen, jonka kanssa nyt aloitetaan kunnon treenit ja saa nähdä millainen veijari siitä kasvaa, onko kouluratojen vai esteratojen kunkku :) itsellä olisi myös halua opettaa sitä (tai siis joku muu opettaa) kärryjä vetämään, mikäpäs sen mukavampaa kun ajella kärryillä kesäisiä metsäteitä harja hulmuten. Valtterin myötä Viron matkani siis lisääntyvät.

Ella-rouva viettelee mukavia päiviä yhdessä lauman kanssa etenkin nyt kun on varsakin vieroitettu. Helmikuun vierailulla käytiin Ellan kanssa maneesissakin vähän muistelemassa miten sitä hommia tehtiinkään ja kivaahan meillä siellä oli.


Riinakin on aloitellut treenejä ja viimeksi rakennettiin irtohypytys kujakin, siitä videota myöhemmin kunhan saan sen puhelimesta ladattua. Hienosti ja korkeita hyppyjä teki, joskin hieman vielä nuo esteet ovat "pelottavia". Muutakin treeniä on lisäilty pikku hiljaa Riinalle. Alla olevalla videolla Riinuska jaloittelee treenin jälkeen :)

 
 



 Elsa kasvaa ja voi hyvin, hänestä enemmän Adelanen blogissa.

Kaikilla hevosilla on kaikki hyvin. Kaikki saaavat liikuntaa omien tarpeidensa mukaan, kaikki näyttävät hyvin voivalta, kengitykset ja eläinlääkärissä käynnit sujuvat säännöllisesti, hevosia kohdellaan ja hoidetaan hyvin, joten kukkahattutäti voi olla rauhassa. Valtterin myötä motivaatio oman kunnon kohottamiseenkin on kasvanut, kunhan kevät etenee ja lumet sulaa niin pääsee täti lenkille. :)

Kommentit