Haavan hoitoa

Olikin haastavaa suihkutella ja puhdistaa ilmiselvästi aika kipeää jalkaa :( yritin parhaani mukaan saada huljuteltua ja ruiskutettua laimennettua betadinea joka koloon ja haavaan. Sitten vain betadinella kostutettu side ja pinteliä tiukasti päälle. Huh kyllä oli hommaa ja etenkin kun vielä itse käsipuolena :( hyvin tsempattiin molemmat. Karsinassa sitten harmittavasti vielä astui sen jalan päälle ja näki kuinka kovasti Ellaan sattu, onneksi side pysyi kuitenkin paikoillaan. Kyllä se taas mamman sydäntä särkee nähdä kuinka toiseen sattuu ja kovin olen nyt huolissani jalan takia, näinköhän me saadaan sitä ikinä enää kuntoon.
Nyt on sitten Ellalla tarhassa bootsit tästä eteenpäin ja joka jalassa. Katsotaan myöhemmin pitääkö laittaa myös yöksikin. Onni on että Ella asustaa nyt niin lähellä että voi käydä tarvittaessa pari-kolme kertaa päivässä tsekkaamassa tilannetta.
Niih...tuo takajalka se on mulla vähän kipiä....
Nyt on pesupaikallakin hienot kumimatot :) toin vanhalta tallilta meidän matot käyttöön tänne uudelle tallille ja kun karsinassa niitä ei täällä tarvita niin kysyin josko pesariin voisi laittaa ja siellähän ne nyt sitten ovat hyötykäytössä :)

Kommentit