Jänedassa kaikki hyvin

Hevoset voi hyvin Jänedassa, uusi talli ja sen kuviot ovat tulleet tutuiksi. Ellakin on rauhoittunut kun on nyt saanut St Hippolytin Equilazeria joka sisältää hermoihin rauhottavasti vaikuttavia aineita, alkoi ilmeisesti tuo varsan kanssa elo käymään jo vähän Ellan hermoon :) Nyt on onneksi taas Ella oma mukava itsensä. Elsa kasvaa ja hänen elämästään voi lukea lisää hänen omasta blogistaan.

Riina taas aiheutti jokin aika sitten harmaita hiuksia, kun aloitti taas tutun "ryntään tarhasta äkkiä sisälle" tyylinsä, mutta Ellu laittoi nopeasti Riinan ruotuun ja nyt ei ole ollut mitään ongelmia tarhasta talliin tulon kanssa. Piti vaan vähän kokeilla... murrr.... Riina onkin ollut nyt taas treenissä ja pikkuhiljaa alkaa taas hommat sujumaan, ehkä Riinallekin olisi hyvä kokeilla Ellan rauhoittavaa rehua. Loimiterminaattori Riinuska on edelleen, viimeisimpänä uusi paksu villaloimi on kuulemma nyt sitten tuhannen palasina...oi voi..... :)

Mutta se mikä tärkeintä, kaikilla kolmella kaikki hyvin, hevosenomistajan harvoja hyviä hetkiä kun kukaan hepoista ei ole sairas tms..... kop kop... pitää koputtaa puuta :)

Ehkäpä tässä vielä loppuvuodesta pääsisi tyttöjä moikkaamaan ja tallille touhuilemaan...




Kommentit