Muutto Pivarootsista Jänedaan

Syyskuussa muuttivatkin koko tallin lauma uuteen talliin lähemmäksi Tallinnaa paikkaan nimeltä Jäneda. Kävinkin sitten parina viikonloppuna Virossa. Eka viikonloppu meni pakkaillessa ja hevosten kanssa puuhaillessa ja toisena viikonloppuna olikin sitten itse muutto tohinat.
Kovin oli haikeaa paikkailla tavararoita, onhan Pivarootsi ollut oikea hevosten taivas meren rantoineen ja isoine laitumineen. Mutta paljon hyvää on uudessa tallissakin Jänedassa. Siellä on myöskin isot laitumet, kiva valoisa hieno talli sekä kenttä jossa on Riinankin hyvä treenailla. Ja mikä parasta, matka on reilusti lyhyempi kuin Pivarootsiin.

Hienosti meni muutto, kaikki hepat käyttäytyivät tosi hyvin ja kotiutuminen uuteen talliinkin on sujunut hyvin. Laitumella saavat olla omassa laumassaan ja tallissakin kaikki ovat saman käytävän varrella. Riina on aloitellut jo treenitkin ja Elsakin päässyt jo tutustumaan kengittäjään ja pikku kaviotkin saaneet ensimmäiset "vuolut". Itse operaatio olisi kyllä voinut sujua paremminkin, kengittäjälle piti näyttää kaikki pöllöt temput :)

Alla kuvia, jotka ottanut Mariann Peksar ja Ellu Sieppi.



Ekana viikonloppuna touhuiltiin Elsan ja Riinan kanssa....





Toisena viikonloppuna muutettiin....







Uuden tallin laitumella....



Kommentit