Riina treenaa vol 2 ja Ellakin hommissa

Riinasta tullut oikea työmyyrä jolla kuulemma työmoraali on korkealla ja nauttii kun pääsee hommiin. Käyttäytyykin oikein mallikelpoisesti ja yhteistyö ratsastajan kanssa sujuu hienosti. Nyt on jo treeniin lisätty lisää vaativuutta ja pikku hiljaa sileän työskentelyn kaveriksi otetaan myös puomeja ihan ratsastaen. Ne tosin ovat vielä pieni ihmetyksen ja pelonkin aihe, mutta hienosti ja rauhallisesti ne kuitenkin mennään jo maasta käsin yli. Ja jotta laukkaa saadaan hiottua, on edessä siis jo viime postauksessakin mainittu peltolaukkatreenikin :) Hienoa nähdä ja kuulla treeniuutisia, etenkin nyt kun itse ei kunnolla pysty edes tietokoneen äärellä istumaan....


Riina ja Ellu 24.7.2015

Riina ja Ellu 24.7.2015

Riina ja Ellu  puomiharjoitteluja 24.7.2015


Ella-rouvakin oli päässyt hommiin, näkyy rouvakin tykkäävän kun pääsee välillä tekemään jotain ja hyvä onkin niin pysy mieli virkeänä. On tainnut tyttö herkutella laitumella oikein kunnolla, alkaa tuota "massaa" olemaan, mutta eipä taida rouva vielä tietääkään että dieetti aika alkaa kohta häämöttää :)






Molemmat tytöt voivat siis hyvin ja siitä suuri kiitos koko Pivarootsin poppoolle. Voi tämä Kukkahattutäti vain parannella itseään ja seurailla sivusta tyttöjen elämää. Jos ja kun vain tästä tämä oma kunto taas hieman paranisi olisi syyskuussa tarkoitus lähteä taas katsomaan tyttöjä paikan päälle, vähän heppaterapiaa saamaan :)

Kommentit