Riina tuli perheeseen

Noh vaihtoehto toinen hevonen sitten toteutui ja kaikki kävi taas jotenkin yhtä nopeasti ja "salakavalasti" kuin Ellankin kanssa. Niin sitä vain yhtenä iltana käväisin tallilla kirjoittamassa nimen alle kauppakirjaan ja nyt olen sitten kahden hevosen onnellinen omistaja. huh huh.... se on sitten vettä ja leipää emännälle ja omenoita ja porkkanoita hevosille.

Ellakin jää nyt siis vielä minulle ja jää vielä samalle tallillekin, siinä nyt sitten hoitelen molempia, tosin Ellan kanssa nyt lähinnä hömpötellään mutta Riinan kanssa olisi tarkoitus mennä jo ihan "tosissaankin". Nyt vain on satulan vaihto edessä, sillä se mun unelmapenkki ei sovi Riinalle ja taas Ellan kanssa ei satulaa tarvita ja mikäli joskus selässä käväsen niin siihen ei satulaa tarvita :)

Onneksi varusteet sopivat suhteellisen hyvin myös Riinalle ja kun on tullut ostettua aikoinaan useampi kipale kaikkea :) Ruokaahan nyt sitten on ostettava tupla määrä ja Riinalle lisäksi vitamiineja/elektrolyyttiä/"rasvaruokaa" Baileysin outshinea. Ellan kanssa jatkellaan tällä yrttilinjalla ja katsotaan josko Riinallekin pikku hiljaa alkaisin maistattamaan noita yrttejä, kunhan nyt saadaan ensin lihaksistoon lisää massaa :)

Aika huikeeta tämä kahden hevosen kanssa oleminen... :)

Kommentit