Kavioiden raspailua ja hellettä pakoon!

Otin sitten tässä eräänä iltana Ellan kaviot käsittelyyn. Meinasin ensin että annan kengittäjän tehdä, mutta tallinomistaja sai puhuttua järkeä ja niinpä teinkin homman itse, kun ei tuo nyt niin "rakettitiedettä" ole kun on kyseessä vain raspaus. Hieman oli päässytkin jo repsahtamaan kaviot, mutta ei niin etteikö niistä selvitty. Siinä hiki virtasi ja juomaa kului, mutta eiköhän niistä jotain saatu aikaiseksi :) Kyllä nuo nyt siistimmän näköiset oli kuin aloittaessa, harmi kun en kuvaa niistä älynnyt siinä touhutessa ottaa.

Nyt kun helteet on olleet kuumimillaan, päivälläkin yli +30 astetta, on Ella ollutkin sisällä ja olen sitä aina välillä kuumimpina päivinä myös suihkutellut ja kovin tuntuu nautiskelevan olostaan. Tosin parasta aikaa on taas aikamoinen kiimakin päällä ja liikkeetkin on kuin ryhävalaalla, loivat ja hitaat ja karsinassa on taas mukava nojailla seiniin, voi toista!! Toivottavasti nuo munkinpippurit ja chiakin vähän helpottaisi oloa, pitäisi vielä kuivatella vähän siankärsämämöäkin vastiaisuuden varalle. Olin sen unohtanut taas ihan kokonaan :)

Tässä hieman tulevaisuutta suunnitellut, miten jatkan Ellan ja Ellan jalan kanssa, olisiko kenties perheeseen tulossa varsa vai kenties toinenkin hevonen..... kiva olisi treenailla ihan "kunnollakin" vaan Ellasta ei haluaisi luopua ja siitä tuskin luovun, mutta että olisiko se sitten varsa vai toinen hevonen, tulevaisuus näyttää :) vai jatketaako matkaa näin kuten tähänkin asti. Kaikkia vaihtoehtoja pitää aina välillä mutustella :)

Kommentit