Huppu ongelmia :)

Ei  nyt meinaa tuo päähuppu meillä pysyä, kävin jo hakemassa testiin yhtä numeroa pienemmän, mutta se oli taas liian pieni. Nyt sitten kokeillaan josko pysyisi hieman kireämmillä remmeillä sekä riimun kanssa paremmin :)

Kävin tänän hommaamassa Ellalle myös Blue Chip Joint Rlf "mömmöä" nivelille kaikkea pitää nyt kokeilla, kun yrtitkin on päässyt loppumaan. Tuossa onkin ruusunmarjaa ym. joten katsotaan onko siitä mitään iloa, hyvin tuntui ainakin maistuvan kun ruuan sekaan löräytin 25 ml :)



Samalla ostin myös kesäötökkäspraytä, nyt palailtiin taas takaisin viime kesänä tehonneeseen Wahlstenin Kesäspray pulloon, josko nyt edes vähän pysyisi nuo paarmat loitolla. Pitänee myös ostaa valkosipulia, josko sekin auttaisi :)



Ostin myös loimikauppiaalta munkinpippuria kiimaoireisiin, sitä voi syöttää joko 1-2 rkl päivittäin tai kiiman aikaan 3 rkl päivässä, ajattelin eka kokeilla ihan jos antaisi rkl päivässä ja nostaisi sitten annosta aina kiimojen aikana tuohon kolmeen.

Kaikkea sitä hevosensa eteen tekeekin :) se ei vain anna luonne periksi että hepparainen olisi tuolla ulkona paarmojen syötävänä ilman suojaa, oli meinaan aika tuskaa kun vein pari hevosta metsän reunaan laitumelle ja kun paarmat hyökkäsivät ihan kerta kaikkiaan kimppuun, siinä meinasi sekä heppa että taluttaja hermostua. Netistä löytyi hyvä paarmapyydyksen ohje, isäntä lupaili kokeilla sitä ensin meidän pihassa ja jos toimii niin pitänee testailla tallillakin :)

Kommentit