Kolmas yritys

No niin eihän me sitten vielä tällä viikolla sinne klinikalle päästy mutta nyt on uusi yritys huomenna maanantaina.... hui... kävin justiisa laitamassa kaikki valmiiksi aamua varten, harmillista kun en itse pääse mukaan, tallin pitäjä ja työntekijä vievät Ellan ja hakeevat sitten iltapäivästä takaisin. Tulee Ellalle jännä päivä, kunhan nyt menis traikkuun, kun ei oo mamma paikalla ja kunhan nyt ei kovin stressais kyytiä..... voih....

Keräilin tänään jo Ellalle ämpäriin vähän vihreetä heinää iltaruuan kanssa, heittelin jo ip-heinienkin sekaan vihreetä, pitää alkaa totuttamaan taas tuohon tuoreeseen heinään, jotta päästäs sitten mahdollisesti heti kun vain laitumet kunnossa ulos viettelemään kesäpäiviä :)

Niveliä varten on jo tilattu yrttejä nokkonen/ruusunmarja/voikukkaa on tuloillaan.

Tällä viikolla saatiin uusi loimikin (ostettiin tuttavalta facebookin heppakirppiksen kautta), HorseWaren amigo lite 0g, ja oli aika tyylikkään näköinen Ellan päällä, nyt on sitten kesääkin varten varaloimi sadepäivien varalle. Eiköhän me nyt noilla ulkoloimilla pärjäillä, 2 vuoretonta sadeloimea (Horze ja HW), fleecevuorellinen sadeloimi (Rain Buster fullneck), 150g toppa, 300g toppaloimi (molemmat topat HorseComfort fullneck), nuo topat ja fleecevuorellinen pitäs vaan viedä pesuun syksyä ja talvea varten.

Nyt sitten jännitetään huomista.... voi mahoton....

Kommentit