Yrttejä kehiin

No niin, nyt ollaan jo pari päivää oltu uudella tallilla ja pikkuhiljaa aletaan kotiutumaan. Jalan haavaa on hoideltu, suihkuteltu ja bedatinea laiteltu ettei pöpöt iskisi ja ollaan yritetty pitää haavaa muutoinkin puhtaana. Kovinhan se tämmösinä vesikelipäivinä on hankalaa, kun joka paikassa kuraa ja vettä :( toivotaan parasta...

Tänään kävin sitten vihdoin ostamassa Hilton Herbsin Herb Poweria ja miten ihanan huumaava tuoksu purkista lähtikään. Aloitellaan ihan alkuun taas pienillä määrillä ja korotellaan pikku hiljaa, katsotaan mitä Ellan vatsa ym. sanoo tästä. Kesällä ainakin maistui siankärsämö ja maitohorsma, nythän sekoituksessa mukana mm. ruusunmarjaa ja nokkostakin ja kaikkia muitakin hyviä yrttejä. Tilasin myös kokeeksi chian siemeniä, josko niistä olisi apua Ellan kiimoihin, kun ne tuntuu tytölle olevan vaikeita. Ja mikäs siinä jos siinä sivussa vielä karva alkaisi kiiltämään ja muutoinkin heppa voisi hyvin :)






 

Lisäksi Ella saa kauraa ja Black Horsen kivennäistä sekä heinää. Katsotaan nyt miten meidän ruokinta tässä oikein kehittyy ja tarvitaanko vielä jotain vai mentäisiinkö näillä.

Tänään käytiin jo tutustumassa kenttäänkin, haisteltiin ja ihmeteltiin ja siinä samalla taas tehtiin vähän maasta työskentelyä, muistuteltiin miten pitää pysähtyä ja että mammaa ei saa jyrätä vaan pitää kävellä nätisti :)

Hetken kestää tottua tallin "pieniin" tiloihin, kun edellisellä tallilla hulppeat tilat ja valtavasti tilaa tavaroille, mutta kaikkeen tottuu ja eipähän tule roudattua mitään turhaa tallille ja onneksi meillä on tuo oma heppakoppi :) Samoin kuin menee oma aikansa ennenkuin tallin tavat tulevat tutuiksi. Mutta eiköhän tämä elo tästä ala tasaantumaan pikkuhiljaa uudella tallillakin.

Jaa niin se meidän satulaprojekti. Trekkeristä ei ollut meille satulaa, pyörähteli jo selkään noustessa siihen malliin että hylkäsin koko satulan. Nyt meille olisi sitten tulossa sovitukseen Bieman Riderin Mozart, se "satuloiden satula" jollaisella ollaan saatu edellisellä tallilla ratsastaa ja se on aivan taivaallinen, toivotaan että se olisi meille sopiva. :)




Kommentit