Muuttopäivä!

Tänään oli sitten h-hetki eli Ellan muuttopäivä. Haikeat oli tunnelmat kun aamulla menin vanhalle tallille. Ella olikin saanut viettää yön ulkona parhaan kaverinsa Pipsa kanssa ja siellä ne jo odottelivatkin sisään pääsyä. Kyytiä odotellessa vielä tavaroiden lastausta autoon ja Ellalle kuljetusvermeet päälle. Hieman jännitti miten Ella menee koppiin, mutta hienosti tuli tyttö, ekalla yrityksellä oltiin sisällä. Ja sit eikun matkaan.
Uuden tallin pihassa toivoin ettei Ella olisi kovin stressaillu matkasta, mutta kun ovea avattiin vastaan tuli sellainen höyry että mietin hetken onko hepparainen edes elossa ;( Ella oli taas aivan litimärkä ja suojat rikki ja kopin seinämuovikin rikki :( Sisällä suojia poisotettaessa huomasin sen mitä eniten pelkäsin, eli olihan siellä takajalassa pitkä haava ruunun rajassa :( eihän siinä sitten muu auttanut kuin suihkutellaan ja sidettä kehiin. Toivotaan nyt että saadaan hoidettua se yhtä mukavasti kuin edellinen polkema, joka oli samassa jalassa helmikuussa. Nyt meni kuljetussuojat uusiksi ja seuraavat tulee olemaan tukevammat ja suojaavammat. Ja talliinkin on tilauksessa kunnon tallisuojat jalkoihin.
Noh kun sain hepan hoidettua, vein sen hetkeksi ulos tutustumaan tarhaan ja ympäristöön. Iltapäivällä kävin jo viemässä Ellan sisään ja tarkastin muutoin heppaa, jäikö jotain huomaamatta, mutta kaikki näytti olevan ok ja kinnerkin näytti olevan hyvässä kunnossa. Sinne se jäi Ella sisälle tutustumaan ja rauhottumaan, jospa saisi nukuttua kun viime yö taisi mennä valvoessa :)
Huomenna sitten aamusta jalkaa hoitamaan :) mahtaako sitä emäntä nukkua kun stressaa Ellan puolesta.....

Kommentit