Satulan testausta auringon paisteessa







Hyvin on uudelle tallille kotiuduttu ja pikkuhiljaa opitaan tavoillekin :) Aikasemmin olin kertoillut että meillä on satulan metsästys meneillään ja löytyihän se sitten vihdoin :) tänään oli sitten ensimmäinen "koeajo" ja kyllä se on vaan niiiiiiiiiiin meidän penkki, sopii Ellalla ja sopii minulle! Ja mikä tämä penkki sitten on, se on Bieman Riding Mozart mw 17,5"

Täytyy ensi kerralla tallilla ottaa siitä oikein foto :) Nyt on siis meillä taas varusteet liikuntaa varten, kunhan vain tuo mamma selkä alkais paranemaan. Muuten menee ihan ok, mutta jos ja kun istunnalla yrittää jarruttaa niin eipä onnistukkaan.

Jalan haavakin alkaa paranemaan pikku hiljaa, vielä pitää vain sitkeästi laittaa jalka pakettiin ja joka päivä käytävä vaihtamassa puhdas pinteli. Mutta hyvältä se näyttää, joten siitäkin päästiin säikähdyksellä.

Mahan alle oli myös ilmaantunut patti/pullistuma, jonka huomasin pari päivää sitten, mutta ei Ella sitä aristellut eikä mitään ja nyt tänään aivan kuin se olisikin jo pienentynyt. Olisiko niin kuin tallitätimme sanoi, ollut vain joku jalalla tehty töytäisy, tuleehan sitä ihmisellekin patti otsaan jos kävelee esim. päin puuta, joten miksipä ei tulisi hepallekin :) 

Ruokintaa tässä myös ollaan mietitty, ja nyt kun Ellakin alkaa liikkumaan, mutta katsotaan nyt mihin päädytään kun noita rehujakin on vaikka millä mitalla ja mielellään löytäisin vähän luonnollisemman rehun :)





Kommentit