Jännitystä ilmassa

Ei olisi enää montaa viikkoa niin edessä olisi muutto uuteen talliin aivan tuohon kotini lähelle. Ihanaa kun matka on niin lyhyt jatkossa, pääsee vaikka polkupyörällä pyörähtämään tallilla :)
Ellalle toki taas shokkihoitoa, kun koko lauma jää vanhaan talliin ja ikävä on varmasti kova ensimmäiset päivät. Voin vain kuvitella sitä hirnumisen määrää Ellan tutulla möreällä äänellä. Toivottavasti tallilta kuitenkin löytyisi pian Ellalle kavereita.
Vähän muutto jo jännittää ja hieman on myös haikea mieli. Nykyinen talli kun puitteiltaan on aivan valtavan hieno kenttineen ja maastoineen. Hetken jo pohdin jäämistä tallille, mutta siinä ei käytännössä säästä yhtään sen enempää jos itse Ellaa hoitelisin + olisi taas aikataulutuksen hieman ongelmaa töiden ym. suhteen ja mitäs jos selkä taas sanoo että ei-kiitos..... Haluan kuitenkin turvata hepalleni kunnon hoidon ja varmuuden siitä, että varmasti pääsee aamulla ulos ja illalla sisään ja saa ruokaa ja koti siivotaan. Jääpähän sitten aikaa puuhastella hepparaisen kanssa ja kuntoutella jalkaa.

Nyt on vain ennen muuttoa löydettävä meille kunnon satula, vanha kun ahistelee lavoista ja pyörii ympäri. Ollaan saatu tallilla lainata toisen hepan Kiefer Lech Profi satulaa ja eipä ahistele Ellaa ja sopii kuin valettu :) tuollaisen vastaavan jos jostain löytäisin tilalle, vaan perskuta kun ne on niiiiiin kalliita, pitää yrittää saada ensin vanha käsistä pois :)

Tosiaan vaikka selkäni välillä kiukutteleekin, olen jo päässyt Ellalla ratsastamaankin. Ollaan aloiteltu hissukseen, ihan vain käynnissä palauteltu asioita mieleen ja nyt tehtävänä on saada rentoutta ja eteen-alas -ratsastusta aikaiseksi. Käynnissä taivuttelua ja yritetään saada se oikea takajalkakin mukaan hommiin. Kunhan taas perusasiat on kunnossa ja jalkakin näyttää siltä että kestää, siirrytään taas sitten askel ylöspäin.

Onhan se taas pitkästä aikaa mukava omalla hepalla ratsastella ja pelkästään sen kanssa puuhailu kyllä vie selkäkivutkin ainakin vähäksi aikaa pois mielestä.

Jännittävä syksy siis tulossa, laittelen sitten viestiä kuinka on kotiutuminen uuteen talliin sujunut :)

Lopuksi alkusyksyn kuva muisteloita:





Ellan best friend Pipsa

Taustalla Erkki-poni


"Haaaaloooo... Piiiipsaaaa..."  :)

tässä kuvassa on vielä harjan tasoitukset kesken, nyt on onneksi Ellalla jo kaunis ja tasainen harja, kiitos siitä Elinalle :) kukahan jatkossa nyppii Ellan harjan........ :)

Ella se tykkää aina välillä laittaa papiljotit päähän :) Hieno takiaiskampaus á la Ella!

Kommentit