Syksy ja uudet tuulet?

Nyt on Ellakin saanut kengät taas jalkaan ja niinpä pikkuhiljaa aloitellaan töitäkin ja katellaan mitä jalka kestää :) eka "juoksutuskerta" menikin ihan hienosti, hyvin oli "käskyt" muistissa vaan kovin on kunto vähän rapistunut kun pientä hikeä pukkas pelkkä kävely :) nyt ollaan sitten jo muutama kerta käyty pikku kentällä narun päässä treenailemassa ja ainakaan vielä ei jalka oikkuile.
Eilen meinsi tosin Ella taas näyttää luontonsa juokutushommissa, oli vissiin huono päivä, kun irvisteli ja meinas taas aloittaa tutun "tyhmä tehtävä-tulen sua kohti korvat luimussa" temppuilun mutta se päätty ennen kuin se kerkesi edes aloittaa kun karjasin sille suorat sanat :)
Tarkoituksena oli nyt vkonlopulla mennä jo selkään ja jos vaikka olisi mieltä virkistetty pellolla mutta kuinkas kävikään, emännällä taas selkä kipiä :( menin sitten auttamaan toveria että saisi oman hevosensa tarhasta niin eikös tarhakaveri rynnännyt aivan päin ja sieltä sitten maasta löysin itseni ja alaselkään/häntäluuhun otti aikasta kipeesti :( nyt ei paljoo kumarrella tai istuta pitkiä aikoja, onneksi on näitä "korsettilihaksia" tullu reenailtua niin vähän auttaa liikkumisessa, mutta kyllä potutaa!! Toivotaan että sen verran kuntoutuisi että pääsisi pian Ellan selkään :)


Ai niin ja ne uudet tuulet.... tallilla vähän elämä kuohuu ja näyttäisi siltä että syksymmällä muutamme pois..... :(  Ja niin kun just ollaan päästy kotiutumaan ja itse päässyt maastoihin tutustumaan niin sitten kaikki yhtäkkiä taas muuttuu....noh seuraillaan tilannetta ja toivottavasti ei tarvitse muuttaa
:)

Kommentit