Ella kesälomalla

Menin sitten jotenkin säheltämään tämän blogin kanssa ja aiemmin kirjoittamani juttu sinkosi bittiavaruuteen, mutta kirjoitellaanpas uudestaan :)

Ellalla ja minulla alkoi kesäloma ja loman kunniaksi pääsivät Ella ja Ellan kaveri Peppi pienelle kesälaitumelle kahdestaan. Ja oi sitä onnen määrää kun pääsivät syömään vihreää heinää :)
Kovin on ollut kuumia nämä loman ensi päivät, ollaan nyt Ellan kanssa käyty joka päivä "jäähyllä" tallissa kuumimpaan aikaan ja maanantaina pesin Ellan ja voi mahoton mitä kuravettä siitä lähtikään, vaan niin tuli hohtava hevonen. Tosin sitä hohtoa ei kauaa kestänyt, kun suihkun jälkeen oli niiiiin mukavaa piehtaroida heinässä ja hiekassa. Ötökkäsuihkeellakin on ollut käyttöä ja aurinkorasvaa on turpaankin laitettu ettei vallan palaisi. Silmillä heiluu aina aika ajoittain "kärpäshärpäke" mutta kun tuo riimu meinaa hangata Ella-rouvan nenänpäätä, niin taitaa ostoslistalle tulla huppu naamalle :)
Ihanaa kun on kesä, saavat hepatkin hengähtää ja vietellä yötkin ulkona. Ja mikäs on Ellalla ollessa kun on henkivartija Peppi vierellä :)

"Moi Peppi, mää kävin suihkussa, mitäs sää teit sillä aikaa...?"

"Tuleppas Peppi, mennään syömään heinää" :)

Näin kun yhdes mennään hei mennään hei mennään ja näin kun yhdes mennään....

"Ihanaa heinää tule jo Peppi..."

Kommentit