Sairaslomalla

Ei päästy kokeilemaan kuolaimetonta ratsastusta, kun muutama päivä sitten alkoi Ellan oikea takajalka kintereen kohdilta turpoamaan ja olemaan kuuma. Tällä viikolla pyysin sitten Elina eläinlääkäriä katsomaan jalkaa ja hän totesi heti että nyt on jotain muuta kuin ihan vain jokin pikku tulehdus tai venähdys ja että kannattaa mennä näyttämään klinikalle jalkaa.
Siitäpä sitten varailemaan aikaa ja järjestelemään kuljetusta ja kaikki saatiin onneksi heti seuraavalle päivälle. Oli se jännä reissu meille molemmille. Klinikalla otettiin sitten jalasta röntgeniä ja ultrakuvia ja...... sieltähän löytyi akillesjänteen repeämä :( voi surkeus....
Nyt sitten lepoa ja välillä kylmäystä, pientä kävelytystä ja tarhakin piti pienentää pienemmäksi ettei liikkuisi liikaa päivän aikana. Iltaisin sitten hoitosalvaa jalkaan ja villalämpöpinteli käärettä ja metacamia tulehduskipulääkettä 14 vrk ajan. Sitten soitto uudelleen lääkärille ja toukokuussa tiedossa uusi klinikka käynti kun ultrataan uudelleen ja katsotaan mihin suuntaan kehittyy.
Nyt sitten jäi ratsastukset Ellan kanssa vähäksi aikaa ja keskitytään vain jalan hoitamiseen, että saadaan polle kuntoon. Pääsen onneksi ratsastamaan tallilla Ellun jättiläishevosella Tyynellä :) musta ja hieno komea tyttö, ensi viikolla ekat tunnit Tyynen kanssa, jottei nyt ihan oma taito tässä häviäisi.
Ensi viikolla Ellalle tulossa hieroja/lihaskuntokartoittaja :) Saas nähdä kuinka Ella siihen reagoi ja mitä jumeja löytyykään kropasta, etenkin nyt kun on könkkäillyt jalan kanssa.


Kommentit