Hevosia katsomassa Pivarootsissa

Käväisin jälleen katsomassa hevosiani Pivarootsissa.  Ellan varsaa Elsaa piti käydä tervehtimässä ja samalla toki Riinaakin. Matkan alkuun sattui huikeat hellepäivät, joten Riinan kanssa ei juurikaan tullut touhuiltua, kyllä Elsa sai kaiken huomion. Sen verran Riinankin kanssa "hömpöttelin" että vietettiin kauneushetki jälleen, harja nypittiin ja häntäkin selvitettiin, siinä samalla sai todeta että Riina voi oikein hyvin. Kunhan taas kengittäjä on käynyt, niin Riinalla jatkuu treenitkin.

Ellakin voi hyvin, siellä hän Elsan kanssa kesäpäiviä viettelee. On oma itsensä, eli välillä hapan naama ja välillä itse aurinkoinen :) Mutta sellainen se Ella on.

Kesällä Pivarootsi on kyllä paratiisi, hevoset pääsee meren rannalle vilvoittelemaan ja laitumilla on kokoa niin ettei toista päätä edes näy laitumen toiselta reunalta.
Talliin on syntymässä ihan näinä päivinä toinenkin varsa, jotan ihanaa kun Elsa saa seuraa, saas nähdä miten sitten toverit tulevat toimeen, tai oikeammin sisarukset sillä heillähän on sama isä :)

Elsa ja Ella

hevoset meren rannalla, huikeet on maisemat !

ja Riina pötköttelee rannalla

Kommentit