Riinan kanssa touhuilua

Alottelin taas pitkästä aikaa Riinan liikutuksen. Kovin oli tytössä virtaa kun laittelin sitä kuntoon. Kentällä otettiin liinassa vain ravia ja ravi-käynti siirtymisiä pienellä ympyrällä. Oli sen verran pönttöenergiaa että parempi oli vain pitää tyttö liikkeessä koko ajan, vaan kyllähän tuo siitä sitten rauhoittui :)
Tallissa sitten jalkojen pesu ja vähäksi aikaa lämmintä ylle, oli tyttö aikasta raukeen oloinen.
Ollaan vaihdettu nyt Riinalle rehu Havensiin. Totuttelin Ellan ko. rehuun, ja siinä tuli sitten Riinallekin vaihdettua. Meillä on nyt Basis-Sport käytössä, kauraton nappula ja vielä kun ei liikuta sen "kovemmin" syödään 1+1 litraa päivässä. Lisäksi menee 0,5dl chian siemeniä, dobbson&horrelin (kun ei ollut hilton herbsin) placid yrttejä eli hieman rauhoittavia yrttejä, valkosipulia kuureittain ja paaaaaljon porkkanoita. Black horsen kivennäistäkin on vielä jäljellä ja sitä heittelen vielä vähän ruokien sekaan. Näillä mennään kesään, kunhan tässä treenit kovenee niin jonkin sortin nivelvalmistetta hommataan myös. Ideana olisi pitää purkit ja purnukat vähän vähemmällä, katsotaan josko kokeiltaisiin Havensin rehua jossa olisi myös yrttejäkin mukana, tai sitten pitää tehdä yksi iso sekotus jossa on vähän kaikkea niin ei tarvitse monesta purkista annostella :)
Tästä se siis etenee, yritän nyt saada 3 töitä ja 1-2 vapaata pyörimään jotta ei pääsisi liikaa kertymään tuota pönttöenergiaa ja saataisiin noita lihaksiakin pikkuhiljaa takaisin.

Kommentit