Joko nyt klinikalle...

Kyllä on nyt ollut tuskien taival päästä tuonne klinikalle, milloin kyyti ongelmaa, milloin selkä/työ ongelmia, mutta nyt näyttäisi että torstaina päästäisiin, tai ainakin Ella pääsisi ell tutkittavaksi. Mutta ans kattoon nyt miten meitin käy...
Kyllä kai se on kohta jonkin sortin kuljetuskalustoa itsellekin hommattava ja opeteltava itse ajamaan ym. niin pääsis aina liikkumaan Ellan kanssa sillon kun haluaa/tarvitsee. Hevoskuljetusauto olisi aika näppärä, ei tartteis erikseen hommata vetojuhtaa ja koppia :)
Ellan nilkka oli eilen hieman turvoksissa ja tuota ontumaa ei auta yhtään se että kengityksestäkin on jo 10 vkoa!! Viimeksi jäi väliin kun jalka reistasi enemmän ja kun tuo tyllerö ei ole mikään helpoin kengitettävä, mutta ehkä nuo kengät olisi silti pitänyt älytä pyytää ottaa pois, ettei nyt vaan kavioidenkin johdosta onnu... Meillähän vaihtu kengittäjä tallin "omaan" ja hänellä on erilainen tyyli kengittää kuin edellisellä, voiskohan myös siinäkin olla osa syy ontumiseen...ei sillä että kengittäjä huono on mutta tyyli on sen verran erilainen että näinköhä siihenkin Ella reagoi?
Kinner ei ole tuntunut erilaiselta, mulla vahva epäilys että nyt syy jossain muualla kun vanhassa vammassa, mene ja tiedä :) En tiedä..  turhahan tässä on spekuloida, odotetaan rauhassa tuomio!
Nyt on ollutkin oikein kesäkelit koko pääsiäisen ja niinpä minäkin jo kaivoin Ellalle aurinkorasvaa turpaa varten, se kun niin helposti palaa. Pitää laittaa tilaukseen sellanen pelkkä turpasuoja, sillä pärjättäs tämä alkukesä kun ei viikolla pääse turpaa rasvailemaan ja ei vielä tarvita koko pään suojaa.
Meillä oli katkos chian siemenissä ja en tiedä kuvittelenko, mutta heti meni karvapeite huonompaan suuntaan ja nyt kun taas ollaan sitä syöty alkaa karva pikkuhiljaa kiiltämään ja pehmenemään :) samoin kuin ehkä hieman rauhallisempikin tyllerö olisi...
Yrttejäkin pitää taas käydä ostamassa ja kunhan taas maitohorsma alkaa kasvaman pääsee sitäkin kuivattelemaan :)
Ollaan nyt syöty boosteria ja kauraa ja sekaan aina porkkanaa ja chiaa ja suolaa ja yrttejä ja työpaikalla muistaavat meitä kuivatuilla leivillä :) Pikkuhiljaa ollaan myös maisteltu vihreetäkin, oi jospa jo päästäs laitumelle :)

Kommentit