Kesäisiä puuhailuja

Tänään tuli sitten raspattua Ellan kaviot ekaa kertaa :) hieman ehkä varovaisesti aloittelin, mutta pahimmat "halkeamat" sain tasotettua, ehkä olisi voinut enemmänkin ottaa kun tuntuuvat kasvavan huimaa vauhtia. Ei kengättömyys laitumella ainakaan menoa haittaa, siellä kirmailee Pepin ja Säpinän kanssa.
Jalkoja raspatessa huomasin, että vasemmassa takajalassa ihan "kantapäässä" oli pieni palkeenkieli ja iho vereslihalla, eihän siinä sitten kun pesupaikalle ja huuhtomaan ja betadinee kehiin. Ei onneksi ontunut eikä arkonut, mutta kyllä se sitten osaa olla onnettomuusherkkä tuo meitin polle. Noh sitä sitten seurataan ja huuhdellaan ja toivotaan parasta.

Tosiaan nyt on kolme tyttöä samalla laitumella, Peppi vain on ominut Ellan itselleen :) ei saisi Ella mennä Säpinän luokse eikä Säpinä saisi tulla Ellan luokse vaikka kuinka haluaisivat :) sopuisasti kuitenkin laitumen jakavat.

Päivällä kun olin tallilla hommailemassa niin eikös se ukkonen alkanut paukkumaan ja tuli jo huoli että pitääkö sisälle pollet ottaa, mutta onneksi kiersi tallin. Kotona taas oli ukkonen pahimmoillaan, joten toivotaan ettei tallin päälle osuisi. Ella on kyllä rohkea tyttö, toisin kuin emäntänsä ukkosen suhteen :)

Laitan tähän vielä Säpinän omistajan ottaman kuvan Ellasta ja Pepistä ja tänään otettu kuva tytöistä.

Kommentit